Review: Sekiro: Shadows Die Twice

From Software’s nieuwe actie-RPG kwam al glorieus door de Sekiro: Shadows Die Twice review van onze Amador, maar wordt nu ook nog eens per video besproken. Peter schuift aan bij Amador om meer te weten te komen over de Oosterse mystiek rondom het loeizware spel…

Mocht je zelf ook los willen in Sekiro: Shadows Die Twice, vergeet dan niet dat je nog even mee kunt doen met onze Sekiro prijsvraag, simpelweg door te abonneren op onze nieuwe nieuwsbrief!

 1.   
  BozeBever's avatar

  Hoe mooi het betoog van Amador ook is, dit is simpelweg niet mijn spel. 100% betalen voor een spel die ik waarschijnlijk maar tot 10% kan spelen wegens het gebrek aan enige vorm van game-talent… not my cup of tea.

 2.   
  DennieBroertjes's avatar

  WoW die slang ziet er zo geweldig uit. En dan ook nog die aap of hoe je het ook wil noemen. Deze game ziet er gewoon geweldig uit.

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  @BozeBever:

  Hahaha ik denk dat “oefening baart kunst” hier wel van pas is. Uiteindelijk zal je het trucje vast wel doorkrijgen. Maar ook ik laat deze game liggen, want dat geduld heb ik niet… dan ga ik ragequitten, geef de game de schuld en kan uiteindelijk een nieuwe controller kopen XD

 4.   
  dandanna's avatar

  De vibe in deze game is al voldoende voor mij om er in te duiken.