Verrassingsupdate voor Batman: Arkham Knight

Rocksteady heeft sinds de onthulling van Suicide Squad: Kill the Justice League niks meer van zich laten horen, tot nu dan. Als complete verrassing laat de ontwikkelaar weten dat er twee nieuwe skins beschikbaar zijn gekomen in Batman: Arkham Knight!

Allereerst is daar het Zur En Arrh-kostuum. Dit pak komt uit een stripboekenreeks uit 1958 en Batman was daar, jawel, een buitenaards wezen. De tweede skin is gebaseerd op de anime Batman: Gotham Knight uit 2008.

Beide skin zijn nu gratis binnen te halen. Ondertussen is het wachten op Suicide Squad een hele klus; de game komt pas in 2022 uit. Wil je ondertussen nog even nostalgische praatje horen over de Arkham-reeks? Beluister onderstaande Gamersnet Fanzone met Salim en Peter. De volgende Arkham-game is ook al aangekondigd. Batman: Gotham Knights wordt niet ontwikkeld voor Rocksteady, maar door WB Montreal en moet komend jaar verschijnen.

  1.   
    tijn80's avatar

    Afgelopen jaar is de anime Death in the family (met Zur En Arrh) uitgekomen. Dit plus de aankomende 2 DC-games geeft weer even een brandstof voor de marketing-trein.