Laatste grote update voor Battlefield 5 beschikbaar

De laatste en grote update voor Battlefield 5 is vanaf vorige week beschikbaar en brengt twee nieuwe mappen, wapens, voertuigen en meer naar het strijdveld.

De update met de naam Summer Update verscheen direct na het eindigen van Chapter 6: Into the Jungle. Hoewel EA en DICE nog wat kleine updates en nieuwe Community Games uit gaan rollen, zal dit de laatste grote toevoeging met nieuwe content zijn voor de game.

De nieuwe update draait vooral om een tweetal nieuwe mappen. Alhoewel, technisch gezien is er één hele nieuwe map bijgekomen en een andere, al bekende, map die drastisch is uitgebreid. Zo heet de nieuwe map Al Marj Encampment en speelt zich af in Libië. Deze map is alléén voor infanteriegevechten bedoeld en speelbaar in Conquest en Breakthrough. De herziene map is Provence en is uitgebreid voor tankgevechten. In beide mappen ga je aan de slag als Duitse of Amerikaanse soldaat.

Verder zijn er veertien nieuwe karakters toegevoegd aan de Amerikaanse kant en twee nieuwe karakters aan de Japanse zijde. Ook zijn er nieuwe wapens toegevoegd, zoals de Welgun voor de hospik en de Welrod voor alle andere klassen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren