Volledige trailer Battlefield 6 gelekt; deel mogelijke nieuwe trailer ook

Het is spannend, heel spannend en menig gamer zit met smart te wachten op de nieuwe Battlefield. De afgelopen weken zijn er al diverse screenshots vanuit de officiële trailer gelekt en zo’n 80% van de volledige trailer is daarmee gelekt. Sinds gisteren is onderstaande video gelekt en laat de volledige trailer van de nieuwe game zien. Uiteraard is de video in slechte kwaliteit, want tja.. schermopname en hebben ze er een feestje voor mensen met epilepsie van gemaakt.

Veel vermoedens zijn al bevestigd en aangezien er al zo ongelooflijk veel was gelekt en nu dus de volledige video, komt er naar alle waarschijnlijkheid een volledig nieuwe trailer en jawel, ook daar hebben we een stukje van om te laten zien! Alhoewel de echtheid hiervan in twijfel wordt getrokken. De tweede video is volledig anders en hierin zien we ook wat flitsen van vermoedelijk de singleplayer van de game.

Bekend leaker Tom Henderson weet zo’n beetje alles van de nieuwe game, althans.. niet officieel en hij spreekt over de volledig nieuwe trailer en wanneer we deze kunnen verwachten. Noteer alvast met potlood de datum 8 juni in je agenda, want dan wordt hoogstwaarschijnlijk de trailer uit de doeken gedaan. Op 10 juni, twee dagen later, zouden we meer officiële informatie mogen verwachten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren