Eerste screenshots nieuwe Battlefield lijken te zijn gelekt

Heet nieuws op deze zondagmiddag! Er lijken een tweetal screenshots te zijn gelekt voor de aanstaande Battlefield game. De afbeeldingen lijken op screenshots met een lage resolutie, geschoten vanuit een stream of trailer.

Op de eerste afbeelding is een raketlancering te zien vanuit een cockpit in het, naar verluidt, Japanse Tanegashima. Rechtsonder in zien we een helikopter in de HUD, dus dit doet vermoeden dat het de cockpit van een gevechtshelikopter is. De tweede afbeelding lijkt op een overview van een eiland met diverse helikopters en een aankomende storm. Deze afbeelding is overigens al eerder ‘gelekt’ en ging om fanart.

De afbeeldingen lijken te bevestigen dat de nieuwste Battlefield zich daadwerkelijk in de nabije toekomst afspeelt. Tom Henderson, bekend leaker, bevestigde eerder al een moderne setting voor de nieuwe game. Verder zal de game simpelweg Battlefield gaan heten en speel je in de campaign met zowel een Amerikaanse, als een Russische soldaat.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op een officiële aankondiging, want nog deze maand zal de game dan toch écht aangekondigd worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren