Gameplay reveal van Rainbow Six Quarantine tijdens Ubisoft Forward

Ubisoft heeft aangekondigd dat we tijdens de aankomende Ubisoft Forward een gameplay reveal krijgen van Rainbow Six Quarantine. De nieuwe Rainbow Six werd tijdens de E3 2019 al onthuld, maar door onder andere de pandemie – en wellicht het aanhoudende succes van Rainbow Six Siege – neemt men goed de tijd voor dit nieuwe deel.

De Ubisoft Forward show is op 12 juni om 21:00 uur live te volgen via YouTube en Twitch. Naast Rainbow Six Quarantine zal men ook uitgebreid stil staan bij de nabije toekomst van Rainbow Six Siege en Assassin’s Creed Valhalla. Uiteraard krijgt ook Far Cry 6 een royaal podium tijdens de show.

Een uurtje voor de grote show begint, zal men een pre-show hosten. Hierin komen updates aan bod voor games als The Crew 2, For Honor, Watch Dogs Legion en Brawlhalla.

Eerder dit jaar was er al wat gameplay gelekt door een streamer die zich wellicht niet zo netjes aan de afspraken hield. Wellicht dat de officiële onthulling wat meer actie zal bevatten dan de destijds getoonde tutorial.

 

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.