Ubisoft komt vanavond met een nieuwe Tom Clancy shooter op de proppen

Fans van de Tom Clancy-franchise – welke Ubisoft maar al te graag tot aan de laatste druppel uitwringt – hebben vanavond iets om naar uit te kijken. De Franse uitgever heeft namelijk plannen om vanavond een nieuwe Tom Clancy-geïnspireerde first-person shooter uit de doeken te doen. Tja, je moet wat doen om de fans warm te houden. Vooral wanneer je enige Tom Clancy-game weer is uitgesteld.

Vanavond om 20:00 gaat Ubisoft ons waarschijnlijk vertellen of het om het eerder gelekte project BattleCat gaat of niet. Op gameplay hoeven we overigens al niet meer te wachten, want IGN en GameSpot zijn door Ubisoft in de arm genomen om alvast wat snippets te delen met de meute.

Wat de naam ook mag wezen, het is ons in ieder geval al wel duidelijk dat we te maken gaan krijgen met een ability-based competitieve shooter, waar we er gelukkig nog niet zo heel veel van hebben. Ook lijkt de info omtrent het BattleCat-lek enigszins te kloppen en worden diverse Tom Clancy-games in de smeltkroes gemikt om de toon te zetten. Zo zien we overduidelijk het New York van The Division terug in de getoonde beelden.

Afijn, vanavond weten we dus meer. Mocht je de livestream graag via je buddies bij Gamersnet volgen, dan kun je dat hieronder doen.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    tijn80's avatar

    Jeej…. Nog een FPS :(. Waar blijven Splinter Cell en PoP?

  2.   
    Turk–Life's avatar

    @tijn80: gelukkig geen splinter cell zeg