The Division komt ook naar mobiele apparaten

Het universum van The Division lijkt alleen maar groter worden. Ubisoft heeft nog veel ambities met de reeks. De franchise kent al twee hoofdgames en een zéér uitgebreide dlc, maar Ubisoft heeft nog veel meer voor gamers in petto. Naast de eerder aangekondigde nieuwe content staat er nog veel meer op de agenda, waaronder een free-to-play titel en zelfs een The Division-game voor mobiele apparaten.

Op de website van Ubisoft wordt het ambitieuze plan voor de franchise bekendgemaakt. The Division Heartland, de free-to-play titel, krijgt een release vóórdat de nieuwe content voor The Division 2 het licht ziet. Na de release van deze nieuwe content wordt er een mobiele game van de reeks uitgebracht. Verdere details over deze mobiele titel zijn gewoon simpelweg niet bestaand. De verwachting is dat er later dit jaar dieper op wordt in gegaan.

Niet alleen de game industrie wordt overladen met The Division-content. De franchise krijgt ook nog een Netflix-film en een roman.

  1.   
    tijn80's avatar

    Eindelijk op de smartphone/tablet, maar niet zoals ze voor deel 1 bedacht hadden. Was toen wel teleurstellend dat ze die functionaliteit schrapten.

    Ben voornamelijk benieuwd naar de Netflix-film