The Division 2 Warlords of New York: Seizoen 2 verschijnt 23 juni

Ubisoft heeft veel nieuwe informatie naar buiten gebracht met betrekking tot The Division 2. Allereerst zal er een gratis update verschijnen op 16 juni, die een aantal gameplayverbeteringen doorvoert. Zo zal er betere loot droppen en zullen bijna alle wapens meer schade berokkenen.

Toch is het vooral de update van 23 juni waar veel spelers op wachten. Dan zal namelijk het vervolg van Warlords of New York verschijnen en dit brengt dus gloednieuwe endgame content. Er zal dan een 12 weken durend evenement starten waar je jacht moet maken op een nieuwe groep Rogue Agents. Natuurlijk vallen er weer veel dingen vrij te spelen als nieuwe exotics, een nieuwe vaardigheid en een nieuwe uitrustingsset. Ook keren Leagues en Global Events terug in seizoen 2. Spelers hebben tot en met 15 juni de tijd om seizoen 1 te voltooien.

Tot slotte is dan eindelijk de tweede raid aangekondigd voor de game. Deze zal de naam Operation Iron Horse krijgen en zijn gericht op hooggelevelde spelers. Een releasedatum hiervoor is nog niet naar buiten gebracht.

Heb jij na het lezen van dit nieuws weer zin om aan de slag te gaan met The Division 2? Laat het ons vooral weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren