In de herhaling: Pawn Stars, The A-Team en The Division 2!

Het was even stil rond The Division 2, de ontwikkelaar is immers druk bezig met een heuse Star Wars-game, maar ja, dan blijkt dat toch heel veel mensen The Division 2 een vetleuk spel vinden! Aan het werk dus om nieuwe content te maken voor de 40 miljoen (tevreden) klanten! Via een blogpost heeft Massive laten weten dat er een volledig nieuwe gamemodus aan zit te komen en nieuwe manieren om door het spel te levellen.

De content zal gemaakt worden door een groep veteranen binnen de studio (die het kortste rietje trokken, want iedereen wil natuurlijk bezig zijn met Star Wars) en ze krijgen hulp van Ubisoft Bucharest, omdat het grootste deel van de studio dus bezig is met Star… nou ja enfin. Bucharest heeft eerder ook meegeholpen met de ontwikkeling van The Division 2 en Watch Dogs Legion.

Wanneer de nieuwe content verschijnt? Eind van dit jaar en daarom krijgen we tot die tijd een aantal herhalingen voorgeschoteld, te beginnen met Season 1. Hier volgt een game in de zendtijd van Herhalingen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren