Ubisoft en Netflix maken The Division-film met o.a. Jake Gyllenhaal

Geroezemoes over een verfilming van The Division doen al langer de ronde, maar Ubisoft lijkt de knoop nu dan toch definitief door te willen hakken. Op hun eigen Ubisoft E3 2019 Conference liet de spellenuitgever weten de handen ineen te slaan met Netflix, om samen de game-verfilming een feit te maken.

Onder het “NX”-vaandel van Netflix zal “Tom Clancy’s The Division” een feit worden voor het zilveren scherm, klaarblijkelijk ook met een reeks van de namen die vooraf al bekend waren gemaakt. Daaronder valt acteerwerk van Jake Gyllenhaal (Prince of Persia) en Jessica Chastain (Interstellar), met regie van David Leitch (Deadpool 2).

Netflix volgde de aankondiging van de persconferentie zelf op met een vlotte tweet van het NX-account, om het nog één keer duidelijk te maken wie en wat:

Tot dusver is nog onduidelijk wanneer de Netflix-verfilming van The Division officieel gestreamd zal worden. De namen stonden al langer vast, maar de vraag resteert nog steeds of de productie überhaupt begonnen is.

Meer weten over het bronmateriaal van de film (de game, dus)? Lees ook onze Tom Clancy’s The Division review. Houd Gamersnet sowieso de komende tijd in de gaten voor meer nieuws over Netflix’ en Ubisofts inzet rondom de Tom Clancy-adaptatie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren