Ubisoft onthult nieuwe naam Rainbow Six Quarantine

Het heeft even mogen duren, maar de kogel is nu eindelijk door de kerk. De standalone vervolg op Outbreak, van Operation Chimera in Rainbow Six Siege, gaat niet meer onder de noemer Rainbow Six Quarantine, noch Rainbow Six Parasite, maar heet nu definitief: Rainbow Six Extraction.

Waar de geruchten eerder al duidelijk maakte dat je in Rainbow Six Extraction het moet opnemen tegen hordes aan aliens, bevestigen de ontwikkelaars achter de tactische co-op shooter dit nu ook.

Daarnaast heeft Ubisoft ook meteen een teaser trailer uit de doeken gedaan, waarin een paar leuke teasers zijn geplaatst. Zo valt in het mailtje op het beeldscherm te lezen dat het bedrijf Orpheus fouten heeft gemaakt terwijl ze onderzoek aan het doen waren naar het buitenaards weefsel.

Ook wordt er in diezelfde trailer de locaties Alaska, San Francisco en New York genoemd. Drie locaties die eerder ook al waren uitgelekt. Waarmee vrijwel de bevestiging wordt gegeven dat Team Rainbow naar deze locaties moet gaan om de parasiet uit te roeien.

Komende zaterdag, 12 juni, gaat Ubisoft tijdens de Ubisoft Forward voor het eerst officiële gameplaybeelden van Rainbow Six Extraction tonen. Nog heel even geduld dus.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren