For Honor is nu helemaal gratis te downloaden op Uplay

Pc-strijders, verheug U! Het Franse Ubisoft is tijdens Gamescom 2019 in een gulle bui en laat je zomaar gratis en voor niets diens mêleeactiegame For Honor ervaren. Haal dus de inner Viking in je naar boven en beuk andermans hersens in, zonder dat je ook maar een cent verlies lijdt.

Eenieder die wel te porren is voor wat historisch spierballengeweld heeft tot en met 27 augustus de tijd om naar de Uplay Store te surfen, naar For Honor Standard Edition te navigeren, deze toe te voegen aan het winkelmandje en het betalingsproces te doorlopen. Dat betalingsproces is voor de verandering geen straf, want het kan geheel met gesloten beurs. Daarna is de game gewoon van jou, dus je hoeft niet bang te zijn dat je vanaf de 28e je onstuitbare bloedlust niet meer kunt lessen in For Honor.

Het mooie van alles is dat je ook gewoon toegang hebt tot de content van Year 3 Season 3, waarin je met de fonkelnieuwe Helden Hulda en Gretar iedereen een flink pak rammel kunt verkopen voordat Ragnarok de boel komt opschudden. Ik kan je nu al garanderen dat er genoeg willige slachtoffers paraat staan om je vaardigheden op te testen, want For Honor heeft inmiddels al meer dan 20 miljoen geregistreerde spelers.

Weet het prijskaartje van nul euro je nog niet te overtuigen? Lijkt me sterk, maar goed… bekijk dan even de review van For Honor die onze eigen viking Daniël met hartstocht voor je heeft uitgewerkt. Ben je meer van de filmpjes? Bekijk dan de Video Review, wat net zo gemakkelijk is.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ben hem aan het binnenharken. Gratis gamepie is altijd welkom 😀

  Ik zie voortaan vaker nieuwe namen boven het artikel staan, Meer mensen die tegenwoordig de artikelen schrijven, Of nu ok gewoon door bezoekers van GN ?

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @CHILLOZZ: veel hak- en beukplezier met For Honor!

  Ik mag me sinds een maandje of twee een ekte Gamersnetter noemen. Nog niet bijzonder lang dus, maar je gaat vast en zeker meer van me horen/lezen 🙂