Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

For Honor | Video Review

Volledig in het thema van De Ultieme Viking bespreken Daniël en Ricardo het gloednieuwe middeleeuwse vechtspel van Ubisoft: For Honor.

Kan de game de grote druk weerstaan en blijkt het vechtsysteem genoeg diepgang te bieden voor de lange duur? Onze eigen Knight en Viking bespreken het in deze video review van For Honor…

Meer weten over game? Lees ook Daans volledige For Honor review voor alle bevindingen en meer beeldmateriaal!

 1.   
  TheNerdNL's avatar

  mooi hoor een review buiten meschien vaker doen?

 2.   
  Strange_Bretzel's avatar

  Ik zpu wel mee willen doen. Ik doe ook mee met de prijsvraag 🙂

 3.   
  mheiden21's avatar

  Nice de video review helemaal in stijl, mag best vaker. OT: Game heeft mij niet echt weten te overtuigen dus voorlopig ga ik em nog niet halen. Wellicht als ie een leuk prijsje krijgt in een deal dat ik alsnog de game oppik.

 4.   
  Mattiees's avatar

  leuk in elkaar gezet. Pak de game ook niet direct van de start op maar het is wel een titel om in de gaten te houden. Ben zelf alleen nog niet geheel overtuigd of het ook wel te bespelen is met muis en toetsenbord.

 5.   
  Batman360x's avatar

  Eindelijk eens een game waarin je niet ‘hersenloos’ er op los moet ‘hakken’!

 6.   
  Weeman86's avatar

  Goede review! Ik kan me er wel in vinden, de frustraties en het goede gevoel als het wel lukt. Ik heb de game nog niet, heb alleen de beta’s gespeeld, maar verwacht het binnenkort toch wel te scoren.

 7.   
  jkampmeijer's avatar

  De game voor de ultieme viking 8)

 8.   
  Amaraldane's avatar

  Leuke review, maar ik wacht liever nog een tijdje tot de steam sales. Daarbij heb ik nog veel te veel andere games die ik moet uitspelen haha.