For Honor uitgebreid met Assassin’s Creed-strijders

Spelers van For Honor hebben een bijzondere toevoeging kunnen ontdekken in de game, want er zijn een aantal strijders vanuit Assassin’s Creed de game binnen gestormd. Het cross-over evenement draagt de naar For the Creed en duurt tot 10 januari 2019. Via de Animus kunnen spelers de oorlog tussen ridders, vikingen, Samurai en de Wu Lin meemaken in een speciale 4 tegen 4 Dominion-modus, genaamd Assassini e Templari.

Je kunt strijden met bekende personages uit Assassin’s Creed, namelijk Ezio Auditore da Firenze en Cesare Borgia. Daarnaast zijn er verschillende Animus-glitches te vinden, is de Leap of Faith toegevoegd aan de game en zijn verschillende soldaten gekleed in kleding uit de bekende sluipmoordenaars-franchise. Tot slotte zijn er nog wapens en kledingstukken uit Assassin’s Creed Odyssey te vinden in de game.

De nieuwe uitbreidingen zijn verkrijgbaar tot en met 14 januari 2019 in speciale bundels voor 35.000 Staal per held. Is dit voor jou een reden om terug te keren naar For Honor? Laat het ons vooral weten in de reacties.

  1.   
    BozeBever's avatar

    Wel interessant voor de toekomst dit.

    Ik heb het combat systeem in AC altijd behoorlijk clunky gevonden, maar for honor is erop gebouwd en met succes. Misschien een voorbode dat er in de toekomst een beter combat systeem in AC zal komen. Ik zie het wel zitten in ieder geval.