Mass Effect: Legendary Edition verschijnt mogelijk 12 maart

Mass Effect: Legendary Edition lijkt spoedig een officiële releasedatum te krijgen. Deze remaster van de originele trilogie is namelijk in diverse webshops voorzien van een zeer specifieke datum: 12 maart.

Uitgever Electronic Arts moet nog formeel een datum plakken op deze vernieuwde versie van de eerste drie delen. Toevallig genoeg werd er vorig jaar zomer ook al gehint naar een release in maart 2021. Toen was het een vermelding op Amazon van het boek “The Art of the Mass Effect Trilogy”. Dat boek moet volgens Amazon nog steeds op 23 maart verschijnen.

Een alerte Twitteraar ontdekte deze week bij grote retailers in onder andere Singapore en Indonesië dat Mass Effect: Legendary Edition een geplande release heeft van 12 maart. Hiermee lijkt de kans groot dat we op korte termijn een officiële aankondiging krijgen en mogelijk ook eindelijk de eerste gameplaybeelden te zien krijgen.

Vorig jaar november liet ontwikkelaar BioWare al weten dat de Legendary Edition voorzien zal worden van onder andere vernieuwde textures, shaders, models, effecten, technische optimalisaties en alle singleplayer DLC en promo packs. Alles geheel remastered voor een 4K-resolutie.

Tijdens de Game Awards toonde BioWare al eerste beelden van een geheel nieuwe Mass Effect in een mysterieuze teaser trailer. Kan je ook niet wachten op meer Mass Effect? Duik dan mee in deze heerlijke wereld met onze Gamersnet Fanzone podcast over Mass Effect. Of check nog eens onze oordelen over de eerste drie games in onderstaande reviews:

Mass Effect review
Mass Effect 2 review
Mass Effect 3 review

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren