Wil je nu al een Xbox Series X of S in huis hebben? Dat kan (soort van)

De pre-orders van de Xbox Series X en S moeten officieel nog van start gaan, maar wie pertinent nu al de console op of in diens tv-meubel wil hebben, krijgt daar de optie toe. Microsoft geeft iedereen de mogelijkheid om de console alvast in het interieur te verwerken middels een papieren versie.

Op de officiële website van Xbox valt namelijk een zogeheten cut-out van beide consoles te downloaden, zowel in schaal 1:1 en 1:3. Zo hebben de kids dit weekend wat te knutselen en kun je achteraf ook vast zien of de console mooi staat in je interieur. Uiteraard kun je ook trachten om je vrienden voor de gek te houden, al moet je dan wel heel goed zijn in je knip- en plakwerk. Maar goed, het is dan ook niet meer dan een rechthoek wat je in elkaar moet plakken. Hieronder kun je beide 1:1-versies downen.

Mocht je willen weten hoe een PlayStation 5 in je tv-kastje staat, dan zul je toch gewoon moeten wachten tot deze bij je wordt afgeleverd. Een cut-out van Sony’s console is zeer onwaarschijnlijk met het gekozen design.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren