Microsoft komt eind dit jaar met een ‘koelere’ Xbox Series X

De Xbox Series X is volgens de geleerden een behoorlijk koele machine. Dankzij de Vapor Chamber technologie blijft alles van binnen lekker chilled, zelfs wanneer de situatie aardig verhit kan raken. Ik persoonlijk zou het niet weten. Ik heb er namelijk nog geen… Maar dat alles zou zomaar deze feestdagen kunnen veranderen. En met een beetje geluk kan ik dan ook de aangekondigde koelere versie van de Series X bemachtigen.

Er kleeft alleen één groot nadeel aan deze editie. Je kunt er letterlijk nul games op draaien. Het is namelijk een koelkast. En dat is best ironisch, gezien de halve wereld de Series X met een koelkast vergeleek na diens aankondiging. Dat Microsoft daar de lol van inzag bleek wel toen men enkele beroemdheden een joekel van een Xbox Series X koelkast stuurde. Beroemdheden als Snoop Dogg, om er maar een te noemen.

Afijn, zo’n unit kunnen we overigens vergeten. De koelkast die wij eind dit jaar kunnen scoren is een stukje kleiner. Je kunt er hooguit een paar blikjes in kwijt. Desalniettemin is het een leuke aanvulling op ieders nerd cave. Het is ook een ideaal apparaat voor iedereen die eventjes een koude rakker wil opentrekken na een dikke overwinning in – laten we zeggen – Halo Infinite. Je weet wel, om het te vieren en zo.

Maar goed. Hoe ziet er dat ding dan wel uit? Echt veel inbeeldingsvermogen heb je daar niet voor nodig. Hij is zwart, rechthoekig en voorzien van gifgroene accenten. Heb je jezelf er al een voorstelling van kunnen maken? Kijken of ‘ie een beetje in de buurt komt van Microsofts ontwerp.

Nou, zie je? Dat was niet zo moeilijk. Een prijs bepalen in wat lastiger, want daar heeft Microsoft nog geen woord over gerept. Misschien dat men nog een leuke deal wil sluiten met een game developer om het koelkastje gevuld aan te kunnen leveren. Ik heb wel wat iedeetjes. Leest U even mee, Phil Spencer?

 • Can of Duty
 • Elden Drink
 • The Stouter Worlds
 • Beers of War
 • Winecraft

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  Anoniem-1321493674's avatar

  Hahaha weel een mooie actie van microsoft

 2.   
  Anoniem-1765012988's avatar

  Veel beloven weinig geven, doet Microsoft en Sony in vreugde leven….

 3.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-1765012988: Geen bericht maar enkel titel lezen, doet mij voor intelligentie vrezen

 4.   
  Anoniem-288138517's avatar

  @Petor: Hoi Petor, Ondanks de intelligentie die bij jou nadrukkelijk aanwezig is, ga ik toch speciaal voor jou even uitleggen wat ik bedoel.
  Zit op dit moment nog steeds te wachten op een console die al aan het einde van het vorig jaar uitgekomen is, en zoals het nu lijkt kan het nog wel een eeuwigheid duren.
  Desondanks beloven ze nu al een nieuw type.
  Dus ondanks dat ik volgens jou alleen de titel heb gelezen denk ik dat ik ook aan een nieuwere versie van een console niets heb als die niet verkrijgbaar is.

 5.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-288138517: Allereerst mijn excuses voor mijn reactie, ik had een slechte dag, sorry.

  Maar lieve schat, het bericht gaat niet over een nieuwe versie van een console, maar om een koelkast in Xbox-thema. MS is niet bezig met een nieuwe versie van de Series X of S. In ieder geval nu nog niet.