Prijs, pre-order en release datum Xbox Series X ook bekendgemaakt

Gisteren werden we al gezegend met nieuws vanuit de hoek van Microsoft over de Xbox Series S, maar ook vandaag heeft het bedrijf nieuws voor ons waar we al eeuwig op aan het wachten waren. De belangrijkste informatie over de Xbox Series X is eindelijk gearriveerd!

Met één tweet weet Xbox de drie belangrijkste vraagstukken van gamers te behandelen. 10 november komt de nieuwe console in de winkelschappen te liggen en pre-orders openen op 22 september. Voor de Xbox Series X moet 500 euro (geschatte retailprijs) worden neergeteld. Z’n goedkopere, discloze broer is 300 euro. Ook de Xbox Series S zal uitgebracht worden op 10 november en gaat ook 22 september in de pre-order.

Is de hype real voor jou? Kieper jij je spaarvarken nu al leeg, of wacht je op de zet van Sony? We horen graag jouw gedachten over de prijzen en releasedatum!

  1.   
    Zorroberner's avatar

    Mooie prijs die 500 euro, precies wat ik verwachtte eigenlijk. Ga het net voor kerst kopen als de kerstvakantie begint. Waarschijnlijk AC Walhalla erbij. Plus EA play wordt onderdeel van Game Pass dus ook maar eens wat EA games spelen die ik nooit heb geprobeerd. Wordt een heerlijke game winter.

  2.   
    someone else's avatar

    Die S is echt miniscuul. Ben benieuwd wat voor specs daarin zitten. Voor 300 is het te duur voor een streaming device maar in dat formaat kan ie ook niet in de buurt komen van de X zou je zeggen.