[UPDATE] Microsoft lekt voortijdig het onaangekondigde Star Wars: Squadrons, EA bevestigt vrijwel direct

[UPDATE] Het heeft niet lang hoeven duren voordat EA zelf maar met het verlossende woord komt. Op het officiële Twitteraccount van EA Star Wars is de game officieel uit de doeken gedaan. De reveal trailer zal volgens EA overmorgen worden getoond.

[ORIGINEEL BERICHT] Iemand bij Microsoft loopt een verhoogd risico om linea recta in een Sarlacc pit te worden gekieperd, want er is (wederom) een verwijzing naar een onaangekondigde game vroegtijdig online gezet bij het Amerikaanse concern. Nadat men er als de kippen bij was om de Mafia: Definitive Editions tentoon te stellen, betreft het nu de game Star Wars: Squadrons.

Hoewel de productpagina deze keer niet vol staat met screenshots en een hoop informatie, zegt de aanwezige artwork ons genoeg. Star Wars: Squadrons – ontwikkeld door EA Motive – is de ‘real deal’ en naar alle verwachting de definitieve naam van de game die eerder al opdook in de PlayStation Store, onder de naam Star Wars: Project Maverick.

Volgens diverse bronnen gaan we te maken krijgen met een flight combat game welke zich vooral op multiplayer zal toespitsen, al zal Squadrons ook een singleplayer campaign bevatten. Diezelfde bronnen geven aan dat EA de game snel zal aankondigen en dat Squadrons nog deze herfst moet verschijnen op zowel console als pc.

Met een beetje kans zien we meer gedurende EA’s eigen EA Play-event, welke later deze maand zal plaatsvinden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren