EA Play vindt in juni plaats

De E3 is dit jaar op de een of andere manier tweemaal afgelast: eerst kwam naar buiten dat het fysieke evenement in Los Angeles niet door zou gaan vanwege het coronavirus en later werd óók nog eens aangekondigd dat er geen digitaal event wordt gehouden. De afgelasting van de Electronic Entertainment Expo (alsmede Gamescom) zou er volgens analist Daniel Ahmad voor zorgen dat veel gamebedrijven hun boeltje veel eerder onthullen dan het traditionele E3-tijdraam. Electronic Arts, echter, is geen onderdeel van die groep.

Het bedrijf kondigt namelijk aan op 12 juni – dé begindatum bij uitstek voor de E3 – een EA Play-evenement te houden. Technisch gezien begint voor EA het evenement op 11 juni: EA Play 2020 begint om 12 juni om 01:00 uur Nederlandse tijd, maar in Amerika is het dan 16:00 uur op 11 juni. Als je dus in Europa woont, moet je dus een behoorlijk die-hard fan zijn van Electronic Arts en zijn games, als je dit evenement live wilt meemaken.

Wat hoop jij te zien op EA Play 2020? Ben je geïnteresseerd in de sportgames, of toch meer in wat EA met de Star Wars-licentie gaat doen? Of wellicht hoop je op meer nieuws omtrent Anthem 2.0, Mass Effect of de nieuwe Dragon Age. Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren