Nieuw schepen op komst in Star Wars Squadrons

We mogen niet naar de kroeg, het restaurant of feestjes. Laten we eerlijk zijn, het leven in virtual reality is op dit moment leuker dan in for realzies reality! Bij EA Motive weten ze dat natuurlijk ook en dus zijn er nieuwe patches aangekondigd voor Star Wars Squadrons. We beginnen met update 3.0 op 25 november aanstaande. Op die dag zal er een nieuwe map worden geintroduceerd genaamd Fostar Haven. Deze kun je kennen uit de singeplayer, maar zal ook beschikbaar komen als multiplayer-omgeving.

In december volgt update 4.0 en deze brengt nieuwe vliegmachines! Voor de (staatsgreep plegende) New Republic zal je straks in een B-wing kunnen springen en voor de (democratisch gekozen) Galaxtic Empire kun je straks aan de slag met de TIE/d Defender.

Krijg je nooit genoeg van Star Wars? Gelukkig is de Podracecast terug van weggeweest! Beluister de laatst verschenen aflevering onderstaand. Mocht je lid willen worden van Patreon? Helemaal leuk, daar verschijnt elke week een Audio Commentaar, zodat je met Coen en Peter in je oren The Mandalorian kan kijken. Hoe vet is dat?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren