Dit zijn de eerste screenshots van Mafia: Definitive Edition

Zo hoor je in tijden niks over de Mafia-franchise, en zo heb je twee keer in een paar uur tijd wat nieuws. Slecht enkele uurtjes geleden dropte 2K en Hangar 13 de aankondiging van de Mafia Trilogy, maar nu kunnen wij je vast verblijden met de eerste screenshots van het geremasterde eerste deel, welke Microsoft vast de wereld in slingerde via hun product page. “Eyyyyyy” *maakt hevige handbewegingen*

Het is voor velen alweer bijna twee decennia geleden dat men Tommy Angelo door de straten van het fictieve Lost Heaven zag banjeren, maar als alles even meezit keert onze Tommy op 28 augustus weer terug in geheel opgepoetste vorm. Het door criminaliteit gedomineerde 1930 is er in die twee decennia niet veel vrediger op geworden, maar wel een stuk mooier. Kijk zelf maar.

Dat ziet er toch pico bello uit, al zeg ik het zelf. Als de Definitive Edition van Mafia 2 hetzelfde gehalte aan liefde heeft gekregen, dan zitten de Mafia-fans geramd dit najaar. En Mafia 3, tja… daar praten de meeste mensen liever niet over, capisce?

De Definitive Edition van de eerste Mafia staat dus op de planning voor 28 augustus. Wanneer de rest van de aangekondige Mafia Trilogy verschijnt, dat deelt 2K ons op een later moment mede.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  super vet, hoop echt dat ze het niet verpesten

 2.   
 3.   
  BozeBever's avatar

  Ziet er prima uit! Op het oog een volwaardige remake! Nu hopen dat ze de gameplay ook wat aan gaan passen, want die van MAFIA (de eerste) is echt te out-dated. Of vloek ik nu in de kerk?

 4.   
  DB Ries's avatar

  Sfeervolle game

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zo dit ziet er goed uit

 6.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  een remaster nee een remake ja als ze enkel met licht effecten werken dus dat er niet veel veranderd word zeg ik een no go
  maar als het een volwaardige remake word zodat de oude delen niet terug te herkennen zijn zeg ik ja