Ubisoft kondigt E3-achtige show aan: Ubisoft Forward

Met de controverse rondom de gameplay-trailer-zonder-gameplay van Assassin’s Creed: Valhalla nog vers in het achterhoofd, komt Ubisoft nu met een aankondiging voor een online evenement waarop we allerlei Ubisoft-nieuws krijgen. Het evenement heet Ubisoft Forward en zal plaatsvinden op 12 juli.

Forward is waarschijnlijk Ubisofts respons op de afgelasting van de E3 en Gamescom: het vindt precies tussen die twee evenementen plaats. Ubisoft zegt dat Forward een E3-achtige showcase zal zijn, waarin tal van exclusieve nieuwsitems, onthullingen en andere goedheid voorbij zullen komen.

De eerste Ubisoft Forward vindt plaats op 12 juli om 21:00 uur (Nederlandse tijd). Geen tijd of zin om dan in te schakelen? Je vrienden van Gamersnet doen uiteraard hun best om je zo snel mogelijk op de hoogte te brengen, dus houd de site in de gaten!

 1.   
  Rolf31's avatar

  Dat moet toch wel effe vreemd zijn dat de belangrijkste beurzen afgelast zijn en dat jullie, zoals andere jaren, niet er heen kunnen reizen. Bijzondere tijd.

 2.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: is 100% waar.

 3.   
  Petor's avatar

  @mmx: Ja, het is wel vreemd, al is de trend al langere tijd gaande dat pers steeds minder vaak wordt uitgenodigd voor evenementen, dus daalt al tijden gestaag. Maar idd, E3 en Gamescom waren wel hoogtepunten voor ons jaar.

 4.   
  Rolf31's avatar

  @Petor: Laten we hopen dat het volgend jaar weer kan… hoewel ik vrees, daar de E3 stervende leek en als de alternatieve manier van dit jaar bevalt, er blijvend zaken zullen veranderen.