Assassin’s Creed Valhalla – The Siege of Paris verschijnt 12 augustus

Ubisoft heeft aangekondigd dat The Siege of Paris, de tweede grote uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, op 12 augustus zal verschijnen. Vorige maand toonde men al een uitgebreide trailer van The Siege of Paris en nu heeft deze extra content een definitieve releasedatum.

De datum was overigens niet volgens de gebruikelijke manieren gecommuniceerd met de wereld. Het zat zelfs behoorlijk weggestopt in de patch notes van de grote patch 1.3.0 die vandaag verschijnt. Deze patch voegt onder andere de nieuwe moeilijkheidsgraad ‘Nightmarish’ toe. Ook is er een nieuw, tijdelijk event beschikbaar: het Sigrblot Festival. Deze is al aanwezig sinds 19 juli en zal tot 19 augustus beschikbaar zijn. Verwacht volle bak festiviteiten, missies en unieke beloningen.

Assassin’s Creed Valhalla The Siege of Paris verschijnt dus tijdens het Sigrblog Festival. Als je afreist naar het Kingdom of Francia kom je in harde aanraking met de troepen van Charles the Fat. Dikke Sjon, zeg maar. Jij en je Vikingen kunnen nieuwe allianties smeden en ook is er het debuut van spannende Black Box Infiltration Missions. The Siege of Paris is als losse uitbreiding te koop of als onderdeel van de season pass.

Tot die tijd kan je dus alvast genieten van de 1.3.0 update. Check hier de patch notes. De update wisselt in formaat van amper 7 GB voor de PlayStation 5 tot 31 GB voor de meest uitgebreide pc-versie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren