Ubisoft gaat Assassin’s Creed Valhalla updates voortaan eerst testen

Soms zie je het licht. Dat Teddy Ruxpin en The Nanny eigenlijk schaamteloos grappig zijn (ontdek alles op onze Patreon!). Dat Adriaan alleen maar Bassie in zijn caravan liet om het Persoonsgebonden budget niet te verliezen. Dat softijs zonder discodip een extra dimensie mist. Ook bij Ubisoft hebben ze het licht gezien. Althans, een deel van het bedrijf. Het team dat zich nog mag bekommeren om de toekomst van Assassin’s Creed Valhalla heeft een briljant plan bedacht. Voortaan gaan ze updates voor de game eerst eens uitgebreid testen voor de release. Hoe vet is dat!?

Oké, het is iets genuanceerder. Het ontwikkelteam heeft de ruimte gekregen om title updates voortaan elke 5 weken uit te brengen, in plaats van elke 4 weken. Die extra week kan men naar eigen zeggen goed gebruiken om de updates uitgebreider te testen en verder te optimaliseren.

Door deze wijziging heeft Ubisoft besloten om de volgende title update uit te stellen tot 27 april. De uitbreiding Wrath of the Druids is door dit alles ook doorgeschoven en staat nu gepland voor 13 mei. Hou je innerlijke Lord of the Dance en Celtic Myst repertoire nog even in bedwang!

 

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren