Baby Yoda infiltreert nu ook de Sims 4

De hype rond Baby Yoda zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De kleine Yoda is afkomstig uit the Mandalorian van Disney+ en doet het enorm goed bij het grote publiek. Hij heeft nu zelfs de harten van je Sims gestolen!

Voor de duidelijkheid: Het gaat om een officiële toevoeging van EA zelf en is dus geen mod. In de meest recente patch van de Sims 4 is de enorm schattige Baby Yoda toegevoegd. Hij is te vinden in kopen, onder de beelden. Voor 504 Simdollars kan je deze kleine vriend aanschaffen. Het beeld zelf heeft geen functie en behalve het bekijken ervan heeft Baby Yoda geen interactie met je Sims. Maar dat maakt hem niet minder schattig!

Morgen wordt de Sims 4 Studentenleven ook beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Dit is het nieuwste uitbreidingspakket dat vorige maand uitkwam voor pc-speler. Hiernaast komt er volgend jaar een nieuw accessoirespakket dat in het teken staat van Hobby’s en Kunst. Dit thema is zelf gekozen door Simmers middels een actie van EA.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.