Hobby’s en kunst wordt nieuw accessoirespakket Sims 4

Recentelijk lieten we al weten dat de hulp van Simmers werd ingeroepen om een nieuw accessoirespakket samen te stellen voor de Sims 4. Inmiddels is de eerste stemronde achter de rug en weten we dat het nieuwe pakket in het teken gaat staan van hobby’s en kunst.

Voor de eerste stemronde moest er een thema gekozen worden. Er kon gekozen worden uit zelfverzorging, hobby’s en kunst, spookpret, prettechniek en wetenschap en technologie. Hobby’s en kunst kwam hierbij als winnaar uit de bus. Spookpret eindigde op een tweede plek, maar schijnbaar zagen Simmers een nieuwe carrière als Magere Hein toch niet zitten.

Het hobby’s en kunst pakket brengt straks nieuwe activiteiten voor je Sims. Zo kun je straks beeldhouwen, breien, eetbare kunst maken, glas maken en borduren. De verdere invulling van het pakket gaat worden bepaald door de stemmers van de volgende rondes. De eerstvolgende stemronde zal gaan over de grafische stijl van het pakket. Stemmen hierover begint op 23 december.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.