Maxis vraagt fans om hulp bij samenstellen nieuw Sims 4 accessoirespakket

Zijn de tot nu toe uitgebrachte accessoirespakketten van de Sims 4 niet helemaal jouw stijl? Help ontwikkelaar Maxis dan nu mee met bepalen wat het volgende pakket gaat worden en deel jouw wensen. De ontwikkelaar roept fans op om hun ideeën te delen over een toekomstig pakket.

Er wordt tijdens deze ludieke actie samen gekozen met de fans wat het volgende accessoirespakket gaat worden. Dit gaat gebeuren in vijf verschillende rondes. In de eerste ronde wordt het thema en de gameplay gekozen. Daarna volgen de grafische stijl, kledingstijl, voorwerpen en tot slot de naam en icoon van het pakket.

Het officiële startstein voor deze actie wordt gegeven op 18 november om 19:00. Vanaf deze tijd kunnen vijf thema’s geëvalueerd worden door fans middels het geven van cijfers. Ook speleigenschappen moeten worden voorzien van een cijfer. Stemmen voor deze eerste ronde kan tot 25 november, 19:00.

Het is helaas nog wel even wachten op het eindproduct. Pas in april 2020 vindt de laatste stemmingsronde plaats.

Ga jij jouw stem uitbrengen? Vind je dit een leuke actie? We horen graag jouw mening!

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Maxis?!?
  Bestaan die nog? 😮

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @DutchGamer-W-: Niet echt. In ieder geval niet meer als losse studio, maar meer als merk- en verzamelnaam voor EA’s Sims-studio’s.

  De enige, echte Maxis-studio werd anno 2015 gesloten, waarbij de overgebleven medewerkers onder werden gebracht bij andere delen van EA. Tegenwoordig heet de officiële ontwikkelstudio achter The Sims gewoon “The Sims Studio”, maar dat is weer een onderdeel van het Maxis-merk — en dus wordt die door velen nog doodleuk “Maxis” genoemd.

 3.   
  Anoniem-837469716's avatar

  @Tom Kauwenberg: wijsneus

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Anoniem-837469716: Ik zal voortaan geen vragen van bezoekers meer beantwoorden. Wordt de site vast veel gezelliger van.

  Nu tijd voor een biertje.

 5.   
  Anoniem-1528605300's avatar

  @Tom Kauwenberg: ik wil er ook wel een hoor