Line-up finale EVO 2019 bekend; Smash is headliner

Het heeft even op zich laten wachten, maar eindelijk is er duidelijk hoe de finale van EVO 2019 eruit gaat zien. Middels een tweet heeft de organisatie het rooster van de belangrijkste vechtspellen binnen het evenement op een rijtje gezet. Super Smash Bros. Ultimate heeft de meeste deelnemers en is daarom de hoofdattractie.

The Evolution Championship, beter bekend als EVO, is een jaarlijks e-sport evenement waarbij vechtspellen centraal staan. Dit jaar zijn er negen spellen waar individueel een toernooi van gespeeld wordt en trekken er jaarlijks duizenden deelnemers voor uit. Dit jaar heeft Super Smash Bros. Ultimate alleen al 3492 deelnemers. Naast Smash zijn ook: Street Fighter 5, Tekken 7, Samurai Showdown, Mortal Kombat 11, UNIST, Dragon Ball FighterZ, Soul Calibur 6 en BlazBlue Cross Tag Battle van de partij. Het evenement wordt zoals altijd live op Twitch en YouTube uitgezonden.

Tijdens EVO worden er niet alleen vechtspellen gespeeld. Het is namelijk ook de perfecte tijd voor ontwikkelaars om nieuwe aankondigingen te doen. Vorig jaar werd bijvoorbeeld Negan van The Walking Dead voor Tekken 7 aangekondigd.

EVO 2019 begint vrijdag 2 augustus en duurt het hele weekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren