Cyberpunk 2077 aanwezig tijdens E3, maar niet speelbaar

Ontwikkelaar CD Projekt RED heeft nogmaals bevestigd dat Cyberpunk 2077 aanwezig zal zijn tijdens de E3 volgende maand. Dit verklaarde men eerder dit jaar ook al, maar nu wil de ontwikkelaar graag nog wat duidelijkheid scheppen. Cyberpunk 2077 zal vertoond worden aan het grote publiek, maar er zal geen hands-on mogelijk zijn.

Op Twitter laat community manager Marcin Momot weten:

To answer many questions about the demo and whether or not Cyberpunk will be playable at E3 — we are going to be hosting gameplay presentations (game played by us) in that cinema.

Heel verrassend is de keuze van CD Projekt RED niet. Zo had de Poolse ontwikkelaar ook met The Witcher 3 geen hands-on sessies tijdens grote beurzen. De game was op latere, speciale preview events wel alsnog speelbaar. Blijkbaar wil men grotere beurzen wat meer onder controle houden, vandaar dat ze zelf voor een passende demonstratie zorgen.

In elk geval is het een bevestiging dat we een demonstratie van Cyberpunk 2077 kunnen verwachten volgende maand. De game is naar verluidt flink veranderd ten opzichte van de vorige E3-demo. Ook hopen we eindelijk een releasedatum te horen. Wellicht dat het eerdere gerucht klopt dat de game nog ergens in 2019 moet verschijnen.

Lees alles over Cyberpunk 2077 in onze uitgebreide preview!

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Ik ben zo benieuwd naar deze game!!

  2.   
    tranceguy's avatar

    Er is wel gameplay dus. Maar ben benieuwd hoe de game zich ontwikkeld heeft intussen. Van wat ik van de vorige gameplaydemo heb gezien is het gewoon awesome. Maar we hebben nog geen 5% van de hele game gezien wed ik…. Ik ben zo benieuwd naar die wereld.Qua schaal, wat er te doen is, enz enz. Maar ik heb er wel vertrouwen in. Heeft zoveel potentie….