CD Projekt RED verzekert: Cyberpunk 2077 is op E3 2019

PlayStation haakt af en Xbox heeft weer grote plannen; de aanloop naar E3 2019 is vroeg begonnen. Meer en meer partijen laten van zich horen over de gigantische game-beurs die deze zomer in Los Angeles plaats moet vinden, waaronder nu ook CD Projekt RED omtrent hun ambitieuze nieuwe game, Cyberpunk 2077.

Op Twitter helpt de Poolse ontwikkelstudio alle twijfels in één klap de wereld uit. Na talloze vragen over het wel of niet aanwezig zijn, volgde gisteren dan eindelijk een duidelijk jawoord:

Op afgelopen E3 2018 was Cyberpunk 2077 evenals aanwezig. Niet alleen werd de game voor het eerst grandioos getoond op de Xbox E3 Media Briefing, maar onder het mom van “Ciderpunk” hadden de Polen ook een eigen bar op het beursterrein. Genodigden konden daar een exclusieve hands-off demonstratie van de game bijwonen.

Wát CD Projekt RED precies wil tonen van de game op de Amerikaanse beurs, dat is natuurlijk nog een mysterie. Sowieso ontbreekt voor het nieuwe project nog een releasedatum, maar uiteraard is het ook goed mogelijk dat de game op de komende E3 voor het eerst hands-on getest zal worden.

Ook Gamersnet is dit jaar weer aanwezig op de E3, en uiteraard doen we ons uiterste best om tussen 11 en 14 juni een nieuwe blik op de game te kunnen vangen. Tot die tijd moeten we het nog even doen met onze speculatieve hands-off Cyberpunk 2077 preview van eind vorig jaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren