Xbox heeft weer grote plannen voor de E3

Nu Sony heeft aangekondigd niet aanwezig te zijn op de E3 in juni in Los Angeles, krijgt Xbox natuurlijk de kans om te stralen op de “belangrijkste” gamebeurs van de wereld. Deze kans gaat zeker gegrepen worden volgens de grote baas van Xbox, Phil Spencer. In gesprek met het gezicht van Xbox, Major Nelson, heeft hij gezegd dat de E3 voor Xbox net zo belangrijk is al andere jaren en dat ze groot gaan uitpakken.

“There was some news about E3 back in the fall. We had a discussion internally about, “Should we go big?” “Should we save some money?” “What does that mean?” We decided, no [we’re not going to save money], we’re going to do our thing. We’re going to go and be as big at E3 as we’ve ever been. I love that opportunity.”

“This is a year where it’s not strategery–we’re going to roll up our sleeves and we’re going to show. I love that. Now it’s go time.”

Wat er precies gaat worden aangekondigd en hoe Xbox dat gaat doen is nog niet bekend. Er gaan geruchten over twee nieuwe versies van een console, maar of dat next-gen gaat worden is ook nog niet bekend. Natuurlijk is Gamersnet in juni weer van de partij in Los Angeles als het gamegeweld weer losbarst.

  1.   
    Dedsec's avatar

    Games zien er nu al heel mooi uit, dus een nieuwe console hoeft pas over 15 jaar ofzo, want echt anders ga je ze ook niet krijgen, en je houd er lekker veel geld en ruimte aan over voor je games enzo.

    Ik heb nou al 4 mini consoles en PS2 XBOX 360 en een XBOX ONE X met een HDMI Switch en Cromecast erin, want een 4K monitor is niet smart, en nog een Windows 10 laptop er naast.

    Ja en dan heb ik ook nog een grote 4K smart tv met een Nintendo Switch en een DVD speler eronder, want ik hoef niet van die zwarte balken links en rechts.