Over RAGE 2, Total War en meer… | Gamersnet Podcast #61

Ga er maar weer goed voor zitten, Peter en Tom nemen aflevering #61 van de Gamersnet Podcast wat vroeger op de dag op, en dat betekent meer dan genoeg nieuwgevonden energie voor een hele dikke weekbespreking. Met onder meer het nieuws over de samenwerking van Sony en Microsoft en Peters ervaringen op de Big Ben Week in Parijs.

Daarnaast vallen er ook wat gereviewde games om weg te zetten. Onze Tom was van de week op avontuur in de Wasteland van RAGE 2, terwijl Peter een potje Oosterse diplomatiek opgooide in Total War: Three Kingdoms. Wat blijkt? Beide games hebben zeker hun absolute hoogtepuntjes, maar worden ook geplaagd door een reeks nare smetjes…

Dat alles (en natuurlijk meer dan genoeg chaotisch gewauwel) is nu te beluisteren in een kersverse Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren