Uitverkoop in de Epic Games Store

De Epic Games Store heeft al diverse grote titels binnen weten te harken en vanaf vandaag tot en met 13 juni zijn veel titels met hoge kortingen te verkrijgen tijdens de Epic Mega Sale.

Bovendien geeft Epic gratis 10 euro korting voor iedere game van meer dan 14,99 euro. Voorwaarde is wel dat de andere games van dezelfde ontwikkelaar of uitgever moeten zijn. Ook krijg je iedere week een gratis game. De eerste gratis game van deze periode is Stories Untold en daarna is Rime aan de beurt.

Voor alle aankopen tussen 2 en 15 mei geeft Epic Games het prijsverschil terug aan de kopers. Dit is inclusief de 10 euro extra korting.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Stories Untold was een zeer vermakelijk en goed spel vind ik zelf.

  Toch wel geinig dat Epic zo hard uit probeert te halen tegen Steam door dit soort enorme kortingen te geven en mensen echt proberen te winnen. Ik heb het gevoel dat ze soms tegen inkoopprijs / minimale winst verkopen, om maar mensen naar hun platform te lokken.

 2.   
  mattioza's avatar

  Ik las een tijdje terug een interview met Tim Sweeney, waarin hij zei dat gratis games weg geven een goedkoper manier van reclame is dan via advertenties. Is ook best opvallend en is leukere manier voor de consument. 🙂 De games op zichzelf zijn zeker niet goedkoper (buiten de sale) dan op Steam. Ik had eerder verwacht dat ze gingen aansturen om games paar euro goedkoper aan te bieden dan de andere stores, maar ze hebben daarentegen gekozen voor de tijdelijke exclusiviteitsdeals, waar uit zakelijk zicht ook wel wat voor te zeggen is. De 10 euro korting dat ze extra opleggen in de sale, zou Epic Games wel heel wat geld kunnen kosten.

 3.   
  Mattiees's avatar

  Een metro exodus voor 34,99 kan je ook niets anders over zeggen dan dat het een zeer goede aanbieding is. Het is jammer dat er nog niet al te veel games in de store zitten die ik heel graag wil hebben, maar het is vast voor een select groepje mensen interessant.