Functionaliteiten Epic Games Store uitgesteld

Epic Games heeft in een blogpost aangekondigd dat een aantal nieuwe functionaliteiten zijn uitgesteld. Een aantal functionaliteiten die in april zouden verschijnen, zijn nu verschoven naar de maanden mei en juni. Epic Games zegt dat de focus van het ontwikkelingsteam in april voornamelijk lag bij de ondersteuning van nieuwe gamelanceringen. Hierdoor kon er niet gewerkt worden aan het verbeteren van de Epic Games Store.

Vorige maand kwam er een roadmap beschikbaar voor de virtuele winkel van Epic Games. Hierin is een overzicht te zien aan welke nieuwe functionaliteiten wordt gewerkte op korte, maar ook op lange termijn. Het opslaan van data in de cloud moet bijvoorbeeld binnen één tot drie maanden mogelijk zijn. Ook is Epic Games momenteel druk bezig met een volledig nieuw ontwerp van de winkelpagina.

Verder onthult Epic Games dat april tot nu toe de beste maand voor de eigen virtuele winkel was. World War Z is bijvoorbeeld al 320.000 keer verkocht en 250.000 exemplaren daarvan vlogen in de eerste week over de toonbank. Verder hebben Anno 1800 en Metro Exodus de beste lanceringen ooit gehad. Laatstgenoemde game is zelfs het bestverkochte spel ooit in de Epic Games Store.

Last but not least meldt Epic Games dat Borderlands 3 kan worden gereserveerd in de digitale winkel van Humble. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Humble Bundle en Epic Games.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren