Rush-modus tijdelijk beschikbaar voor Battlefield 5

Het laatste evenement van de Lightning Strikes-update voor Battlefield 5, Unstoppable Force, is sinds gisteren beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit keer brengt het de populaire Rush-modus terug naar het slagveld. De klassieke modus is tijdelijk beschikbaar en speelbaar in de mappen Twisted Steel, Narvik en Devastation.

In deze modus met 16 tegen 16 spelers kom je terecht in het aanvallende of verdedigende team en moet je vechten om sectoren te bezetten door bommen op missiedoelen te plaatsen of te ontmantelen. Als aanvaller moet je explosieven aanbrengen op twee missiedoelen in de sector voordat je beperkte aantal respawn tickets op zijn. Als verdediger dien je stand te houden en te proberen de explosieven onschadelijk te maken.

De Rush-modus is tijdelijk beschikbaar tot en met 20 maart. Wellicht zal de datum door de populariteit opgeschoven worden, zoals het geval was bij de Squad Conquest-modus. Gisteren werd ook bekend dat de nieuwe Battle Royale-modus naar alle waarschijnlijkheid zeer snel beschikbaar zal zijn, maar een spoedige verschijning is inmiddels bevestigd op de officiële Facebookpagina van Battlefield.

Ben jij blij met de terugkeer van de populaire Rush-modus? Laat het ons vooral weten in de reacties.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren