Dit zijn de multiplayer-levels in Battlefield 5

De release van Battlefield 5 is aanstaande, middels een nieuwe trailer zijn dan ook de multiplayer-levels die in de game zullen bevinden ten tijde van de release getoond. Ook is er een glimps te vangen van de map Panzerstorm, een map die post release zal verschijnen onder het mom van Tides of War.

Twisted Steel en Arras zijn de maps die zich in Frankrijk afspelen. Twisted Steel maakt gebruik van Airborne, Breakthrough, Conquest, Domination, Frontlines en Team Deathmatch. Arras beschikt daarentegen over Breakthrough, Conquest, Domination, Final Stand, Frontlines en Team Deathmatch.

Twisted Steel zal zich afspelen rondom de rivier de Schelde, doordat deze rivier hier recht doorheen loopt is er dan ook een gigantische brug te vinden. Op deze brug zal natuurlijk enkele gevechten plaatsvinden, maar ook onder de brug zitten enkele punten die overgenomen moeten worden.

Arras is het tweede level dat zich afspeelt in Frankrijk en is kenmerkend om de prachtige gele landschap. In dit level zullen voornamelijk met pantservoertuigen worden gespeeld.

Narvik en Fjell 652 vinden plaats in Noorwegen. De gamemodi voor Narvik zijn Airborne, Breakthrough, Conquest, Domination, Frontlines en Team Deathmatch, Fjell 652 heeft echter alleen maar Breakthrough, Conquest, Domination, Final Stand en Team Deathmatch.

Het level ‘Narvik’ is bij de meeste mensen al bekend, de map die zich in de haven van het plaatsje Narvik bevindt was namelijk al te spelen in de open beta.

Fjell 652 is daarentegen wat minder bekend, dit level speelt zich af nabij het plaatsje Narvik. Het strijdtoneel is namelijk verplaatst naar de besneeuwde bergen van Noorwegen. Fjell 652 staat voornamelijk in het teken van gevechten die vlak voor je neus gebeuren, het is daarom ook gericht op gevechten met infanterie. Dit neemt echter niet weg dat er vliegtuigen beschikbaar zijn in dit level.

Hamada en Aerodrome spelen zich beide af in Noord-Afrika. Hamada heeft de spelmodi Airborne, Breakthrough, Conquest, Domination, Frontlines en Team Deathmatch, terwijl Aerodrome het moet doen met Airborne, Breakthrough, Conquest, Domination, Final Stand, Frontlines en Team Deathmatch.

Hamada is één van de grootste map die Battlefield 5 ten tijde van de release zal hebben, en vindt zich af op een uiterst strategisch punt in een gebied tussen Egypte en Libië. Doordat het een van de grootste level is, is een voertuig zeker geen overbodige luxe.

Daarnaast is er ook nog Aerodrome, dit level vindt zich plaats rondom enkele hangars gevuld met vliegtuigen van de asmogendheden. Nadat deze hangar is gebombardeerd door de geallieerden is het aan jou de taak om dit klusje af te maken, of deze aanval een halt toe te roepen.

Rotterdam en Devastation in Nederland. Rotterdam heeft de modi Airborne, Breakthrough Conquest, Domination, Frontline en Team Deathmatch. Devastation maakt daarentegen gebruik van Breakthrough, Conquest, Domination, Final Stand, Frontlines en Team Deathmatch.

Beide maps spelen zich vanzelfsprekend in Rotterdam af. In de map ‘Rotterdam’ is Rotterdam nog niet gebombardeerd en is bij de meeste mensen ook al bekend, gezien het level net als Narvik al beschikbaar was in de open beta.

Devastation speelt zich af nadat Rotterdam gebombardeerd is, maar zal dit niet doen op exact dezelfde plek als het level ‘Rotterdam’. Devastation zal plaatsvinden rondom de Sint-Laurenskerk, een van de weinige gebouwen die het bombardement op Rotterdam heeft overleefd. Verder zal je dan ook een weg moeten banen door een verwoest gebied, er zijn dan ook niet veel mogelijkheden om dekking te zoeken.

In de periode december tot januari zal Panzerstorm, een level die voornamelijk gericht is op pantservoertuigen en zich afspeelt in België, naar Battlefield 5 uitrollen.

Daar blijft het echter niet bij, door de veranderingen in de Tides of War zullen steeds meer strijdtonelen beschikbaar worden gemaakt. In de maand maart van 2019 zal Griekenland, waarbij de kust van Kreta verdedigd of aangevallen moet worden, dan ook te spelen zijn.

Battlefield 5 is vanaf 20 november te verkrijgen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Andere edities geven daarnaast de mogelijkheid om de game een paar dagen eerder te spelen.

 1.   
  mmx's avatar

  Ziet er goed uit.

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  Dit is gewoon de beste video die ze hebben laten zien! Ik heb deze video nu al meer dan 10x bekeken.

  Wat opvallend is, is dat de mensen die eerder negatief waren over de game nu ook positief zijn. DICE is nu echt goed op weg!