Gerucht: Battle Royale Battlefield 5 verschijnt spoedig

De Battle Royale-modus van Battlefield 5 moet ergens in dit voorjaar verschijnen, maar een officiële datum is door ontwikkelaar DICE nog niet bevestigd. De modus zou in theorie tussen vandaag en eind mei beschikbaar moeten komen, maar het lijkt er sterk op dat een verschijning niet lang meer op zich laat wachten.

Het zou een fout of wellicht een teaser kunnen zijn, maar in een recente Daily Order-uitdaging is het spelen van een ronde in de modus Firestorm te vinden. Momenteel is dit wat lastig, want de modus is nog niet beschikbaar.

Op Reddit heeft een gebruiker onderstaande afbeelding geplaatst, waarin duidelijk is te zien dat de taak beschikbaar is. Bovendien heeft een andere Reddit-gebruiker interessante ontdekkingen gedaan en meer details gevonden over de modus.

De Battle Royale-modus laat je met 64 spelers gelijktijdig spelen in de grootste map die Battlefield 5 zal kennen, verdeeld over 16 squads. Dankzij de spelbepalende toevoeging van diverse voertuigen kun je nietsvermoedende squads wegvagen met een tank, of rijden voor je leven met transportvoertuigen.

Kan de modus een waardige tegenstander worden voor Apex Legends, Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds? Laat het ons weten in de reacties.

 1.   
  Mattiees's avatar

  Ik ben toch bang dat dit iets wordt van mosterd en een maaltijd die al genuttigd is.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Mattiees: Als Battlefield de mosterd is, is Apex Legends de FEBO-muur die maar niet leeggegeten kan worden.

 3.   
  Rolf Maas's avatar

  Ben geen fan van Battle Royale…. maar wel een enorme Battlefield-liefhebber. Ik ben benieuwd hoe het gaat uitpakken.

 4.   
  Kauwgom's avatar

  @Tom Kauwenberg: haha lol!

 5.   
  Kauwgom's avatar

  @Rolf Maas: Ben geen fan van Battlefield…. maar wel een enorme Battle Royale-liefhebber. Ik ben benieuwd hoe het gaat uitpakken.

 6.   
  Rolf Maas's avatar

  @Kauwgom: 🙂

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ben geen fan van Battle Royale…. eigenlijk ook niet echt van Battlefield. Laat maar.

 8.   
  tranceguy's avatar

  Nu al kansloos

 9.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @tranceguy: precies

 10.   
  mattioza's avatar

  Eerst multiplayer shooters Titanfall 2 en Battlefield 1 zo dicht op elkaar, nu 2 battle royale Apex Legends en Battlefield V Firestorm met korte tijd tussen. Het lijkt erop dat EA Respawn wil buiten pesten. 😀 Snap toch de strategie hier niet volledig achter, je eigen games (in hetzelfde genre) met elkaar laten concurreren, vreemd. Ben wel benieuwd. 🙂