Miyazaki: Twee onaangekondigde ‘typische From Software-games’ in ontwikkeling

Met Déraciné maakte Dark Souls-ontwikkelaar From Software een uitstapje naar VR en Sekiro: Shadows Die Twice is de volgende game van de geliefde ontwikkelaar. Echter, de studio is ook alvast bezig met de langere termijn: Hidetaka Miyezaki, het brein achter Dark Souls en Bloodborne, heeft in een recent interview gezegd dat er twee onaangekondigde games in ontwikkeling zijn.

Het is volgens Miyazaki nog te vroeg om details te geven over de toekomstige projecten, maar wel kan de beste man alvast melden dat het ‘typische From Software-games’ zijn. Dat is natuurlijk de vaagste omschrijving ooit, want we weten nog steeds niet of het hier gaat om nieuwe delen in bestaande series, of om compleet nieuwe IP’s.

Al het hele jaar zoemen de geruchten (en Amazon-pagina’s) rond op het internet over Bloodborne 2, waarnaar tevens een verwijzing zit in het eerdergenoemde Déraciné. Het zou dus zomaar kunnen dat Bloodborne 2 één van de games is waar Miyazaki naar verwijst.

Hoe dan ook, voorlopig hoeven we dus nog geen concrete aankondigingen van From Software te verwachten. Logisch ook, aangezien de focus binnen het bedrijf nu grotendeels op Sekiro: Shadows Die Twice zal liggen. Die game staat op 22 maart te verschijnen voor de PlayStation 4.

  1.   
    Basanova's avatar

    Kijk, dat is nog eens een aangename verassing!

    Sekiro zal vast een toffe game zijn, maar om te bedenken dat we een aantal jaar zonder een Dark Soulsachtige game zouden te komen zitten, da’s niet goed voor m’n hart!