Bloodborne 2 verschijnt op Amazon Italië

Een aantal dagen geleden verscheen Bloodborne 2 opeens op Amazon Italië. We hoeven er echter niet teveel van te verwachten, want de productpagina is snel weer verwijderd en ook op ResetEra zijn meerdere threads over dit ‘lek’ gesloten. De officiële melding is dat de Italiaanse shop van Amazon niet bekendstaat om zijn betrouwbaarheid.

There’s been at least two threads on this previously locked. Amazon Italy has a bad reputation for fabricated listings.
Fans kunnen waarschijnlijk nog lang wachten op Bloodborne 2, of hoeven wellicht helemaal niet op de sequel te wachten. Het blijft, ook al krijgen we zo nu en dan geruchten om onze oren geslingerd, onduidelijk of ontwikkelaar From Software überhaupt wel een tweede deel van Bloodborne overweegt.


Momenteel is de developer druk zat met de games Sekiro: Shadows Die Twice voor PlayStation 4, Xbox One en pc en Déraciné voor PlayStation VR. Ook denkt het bedrijf na over de terugkeer naar Armored Core. Of er dan (voorlopig) ruimte is voor Bloodborne 2, waarschijnlijk niet.

 1.   
  Papachico's avatar

  Ik zou zo enorm blij zijn als Bloodborne 2 komt… Wat een prachtige game was Bloodborne. Enige spel waarbij ik shakende hands heb gekregen na t killen van een baas haha

 2.   
  tranceguy's avatar

  Die gaat zeker wel komen…

 3.   
  BozeBever's avatar

  De wallmart/amazon lekken loopt nu wel de spuigaten uit. Hoeveel moeten er nog volgen tot publishers het zelf ook zat zijn en de informatie simpelweg niet meer vroegtijdig aan deze grote jongens geeft?