Bethesda geeft Fallout Classic Collection weg aan Fallout 76-spelers

Ligt Fallout 76 bij jou stof te happen, maar heb je wel zin in een trip down memory lane met de Fallout Classic Collection? Dan doe je er goed aan om Fallout 76 toch even op te starten. Bethesda zal namelijk iedere speler belonen met de pc-editie van Fallout Classic Collection.

Al sinds de release van Fallout 76 lijkt Bethesda niets goeds te kunnen doen. Bugs worden gefixt die spelers liever houden, veranderingen worden niet vermeld in een patch, en het gerucht gaat dat Fallout 76 het pay-to-win pad gaat bewandelen.


Als pleister op de gapende wond, komt Bethesda nu met de Fallout Classic Collection. Hierin zitten het originele Fallout, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel, en Fallout 2. Het enige dat je hoeft te doen voor deze collectie, Fallout 76 te hebben gespeeld in 2018. De aanbieding geldt niet alleen voor pc master race maar ook voor PlayStation 4- en Xbox One-spelers.

 1.   
  Tadao's avatar

  Gaven ze die niet al mee met pre-orders? En ik ken bijna geen mens dat na de release het spel gekocht heeft… Ondertussen zit Creative Assembly muziek van de Three Kingdoms trailers weg te geven voor hun advent callender (Als .wav formaat… Maar alsnog!)

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Tadao: Mijn kennis van audiocompressie is misschien wat teleurstellend, maar kunnen WAV-bestanden niet enorm groot worden en (zo goed als) lossless audio uitspuwen?

  En volgens mij is dat hele vintage presentje nu dus voor iedereen, in plaats van alleen de early adopters (die misschien wat meer betaald hebben).

 3.   
  Tadao's avatar

  @Tom Kauwenberg: Het grootste bestand is 44 mb, kleinste zo’n 16, maar door de extensie naam te wijzigen naar MP3 is het redelijk te spelen met typische players

 4.   
  ronineter's avatar

  Dit is nog steeds nutteloos voor de echte fallout fans, aangezien dat die waarschijnlijk nog die collectie hebben die in een Mini-nuke verpakt zitten.

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Tadao: Oh, huh? Dan moet het een ander format-dingetje zijn, want de laatste podcast die ik uit heb gedraaid in WAV extensie was bijna anderhalve gig. Dat was onder het mom van “lossless PCM” of iets dergelijks.

 6.   
  Tadao's avatar

  @Tom Kauwenberg: Dat kan, ik ben er zelf niet al te bekend mee, vrees ik

 7.   
  Deltadstroyer's avatar

  Compensatie? “Sorry our newest game sucks ass, here are 3 old games that go for a few bucks on steam.” De meeste fallout fans (me included) heeft die games al, en de nog grotere fans komen daarvandaan!
  Compensatie….bah!
  Edit: 24/12/2018: €5.99 op steam, voor de steam sales. Orgineel €10 per game

 8.   
  tranceguy's avatar

  pay2win? ik denk van niet, en beter doen ze dat ook niet als ze het niet nog erger willen maken,. Maar ik geloof het gewoon niet.

 9.   
  DB Ries's avatar

  @ronineter: geweldig die mini nuke; staat te pronken in mijn huiskamer.