Nieuwe Roadmap voor Fallout 76 – Welkom Seasons

Bethesda heeft zojuist de nieuwe roadmap voor Fallout 76 naar buiten gebracht. De belangrijkste toevoeging is de introductie van Seasons, wat in feite een soort battle pass is, maar in dit geval gratis voor alle spelers. Per seizoen kunnen spelers verschillende beloningen binnenhalen door (in het geval van het eerste seizoen) een bordspel te doorlopen.

Op dit bordspel kun je 100 rangen vrijspelen en met bepaalde rangen krijg je natuurlijk extra toffe beloningen, denk aan rang 25, 50, 76 etc. Beloningen variëren van Power Armor-verf en C.A.M.P. items tot Atoms, Legendary Scrip, Perk Packs en meer.

Elk seizoen zal tien weken duren en daarna volgt er een pauze van twee weken om je klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Na de eerste twee weken van een seizoen kun je door middel van het spenderen van 150 Atoms rangen overslaan. Dit is echter optioneel en de battle pass is verder gratis.

Het eerste seizoen begint aankomende zomer met de lancering van patch 20. Hieronder zijn een aantal beloningen van het eerste seizoen te bekijken.

Wat denk jij van deze nieuwe richting van Fallout 76? Laat het ons vooral weten in de reacties. En mocht dit je interesse hebben geprikkeld? Fallout 76 is komend weekend gratis te spelen!

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Oh gaaf!!! Kan ik spulletjes winnen voor mijn kasteel!

  2.   
    DB Ries's avatar

    Toch maar eens mee begonnen in solo mode. Best leuk, mooie wereld. Minder is dat constant letten dat je genoeg eet en drinkt.