Fallout 76 dit weekend gratis te spelen

Ben je inmiddels door je verzameling games heen in deze coronacrisis of heb je gewoon behoefte aan iets nieuws? Bethesda is hier voor je. Dit weekend is Fallout 76 gratis te spelen op meerdere platformen.

Er moet worden toegegeven dat Fallout 76 nou niet bepaald warm werd onthaald door fans, maar tot op de dag van vandaag worden er nog nieuwigheden toegevoegd aan de game. Zo is recentelijk nog de Wastelanders update uitgebracht. Deze update brengt een totaal nieuwe verhaallijn met nieuwe monsters en NPC’s. Deze update werd dan ook vrij positief ontvangen door gamers.

Ben je nog niet bekend met Fallout 76 en wil je voor jezelf zien of het wat voor je is? Vanaf 18:00 vanavond is de game gratis te spelen via pc, Xbox One en PlayStation 4. Om de festiviteiten compleet te maken krijgen spelers die dit weekend de game aanzwengelen dubbel XP.

  1.   
    dannyelske's avatar

    Waar te downloaden? Op steam?? Of..

  2.   
    Overload14's avatar

    @dannyelske: Sinds de wastelanders update kan je fallout76 nu ook op steam spelen dus ik veronderstel dat je de Bethesda launcher niet hoeft te downloaden en gewoon via steam het ook gratis kunt spelen.