Meltan nu verkrijgbaar in Pokémon GO en Let’s Go

In september verscheen Meltan, een compleet nieuwe Pokémon, plotseling in Pokémon GO. Het bleek te gaan om een mythische Pokémon die de verbinding vormt Pokémon Let’s Go. Nu laatstgenoemde daadwerkelijk is verschenen, is Meltan te vangen in de mobiele game en wel op twee manieren.

De eerste was al bekend, namelijk door het overzetten van een Pokémon uit de mobiele game naar het Switch-spel. Daarmee kun je elke week een Mystery Box krijgen, die tien Meltan doet verschijnen. Maar er is ook een manier waarmee je geen Nintendo Switch of Pokémon Let’s Go nodig hebt: een nieuwe Special Research-verhaallijn.

De quests richten zich logischerwijs op Pokémon uit de Kanto-regio, aangezien Pokémon Let’s Go zich daarin afspeelt. In totaal gaat het om negen stappen waarmee je Meltan kan verdienen.

Overigens heb je 400 Candy nodig om de evolutievorm Melmetal te krijgen, wat natuurlijk flink wat tijd kost om te vergaren. Heb je dus geen Nintendo Switch, doe je er goed aan om bij een vriend aan te kloppen die wél Pokémon Let’s Go speelt: de game wordt niet gekoppeld aan een account, dus je kunt ook Pokémon naar een andere Switch overzetten om de Mystery Box te krijgen.

Het Special Research-verhaal omtrent Meltan is beschikbaar tot 27 november, dus activeer hem voor het te laat is!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren