Pokémon toont evolutie van Meltan in nieuwe trailer

Ongeveer een maand geleden verscheen geheel onverwacht een nieuwe Pokémon in Pokémon GO, waarbij het later om Meltan bleek te gaan. In twee trailers gaf The Pokémon Company meer informatie over het moerwezen, waarbij tevens werd geteased dat Meltan zou evolueren in een ander wezen. In de laatste trailer over de nieuwe Pokémon wordt eindelijk getoond.

In de video van drie minuten spreken Professor Oak en Professor Willow uit Pokémon GO over Meltan, waarvan Willow er een flink stel heeft gevangen. Na een tijdje kruipen ze bij elkaar en smelten ze samen tot de Pokémon waar we de vorige keer slechts een schaduw zagen. Professor Oak weet te melden dat de sterkere vorm van Meltan door het leven gaat als Melmetal.

Check de trailer hieronder.

 1.   
  MikeGevers's avatar

  Je zou ook kunnen zeggen dat ze samensmeltan.

  I’ll leave myself out.

 2.   
  Dennisduin's avatar

  Doet me denken aan Zygarde.
  Van vele kleine pokemon, veranderen in een grote pokemon.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  @Dennisduin: Ergens is het inderdaad een Zygarde-achtige Pokémon, maar dit is wél de eerste keer dat The Pokémon Company expliciet zegt dat een mythische Pokémon “evolueert”. Ik zou Meltan dan ook eerder als opvolger van Manaphy en Phione, aangezien Manaphy de eerste mythische Pokémon was die zich voortplantte om tot de Phione-vorm te komen.

  Ook is Meltan geïntroduceerd in Pokémon GO, wat een ernstig versimpelde versie is van de main games. De evolutie lijkt volgens geruchten de Candy-regels van Pokémon GO te volgen, dus ik zou niet zeggen dat de vergelijking met Zygarde terecht is. Then again, Zygarde is nog ver verwijderd van introductie tot Pokémon GO, dus we weten niet hoe dit wezen wordt geïmplementeerd in de mobiele versie…

  Kortom: AAAAARGH, ik weet niet hoe ik op je comment moet antwoorden! Zoveel lore, zoveel mysteries! WE NEED ANSWERS!

  Serieus: ik weet zeker dat Meltan en Melmetal de conspiracy theories flink zullen laten losgaan. Sterker nog, ik ben zelf bezig met zo’n theorie… Maar daar kan ik nog niks over zeggen, want Professor Oak staat naast me met een pistool.