Stelling van de Week: Fallout 76 wordt een nucleaire ramp!

Een nieuwe week, een nieuwe Stelling van de Week! Eerder deze week kwam er nieuws van Bethesda omtrent Fallout 76. In een officieel statement via Twitter temperden zij de verwachtingen voor de game en de officiële B.E.T.A. zou nog verre van af zijn. Zijn de ambities van de ontwikkelaar te hoog geweest, nu de game over drie weken alweer in de winkels ligt? Tom en Peter discussiëren erover en houden hun hart vast.

Heb jij een leuke stelling voor ons? Laat het vooral weten in de reacties en wie weet bespreken wij deze volgende week!

 1.   
  BozeBever's avatar

  Ik heb nog wel vertrouwen in deze titel, al denk ik net als tom dat het een gevalletje sea of thieves gaat worden. Deze game gaat bij launch buggy AF zijn met een kleine fanbase en vooral veel commentaar van de community. Is de najaarsstorm qua games gaan liggen dan heeft F76 de nodige patches ontvangen, is het speelbaar en keren de gamers weer terug.

  Mijn glazen bol. Stelling voor volgende week: De onlangs verschenen Nederlandse Games Canon is zinloos en nietszeggend.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Verkapte Early Access is gewoon dé nieuwe manier om online only AAA-games te lanceren, mocht ook Fallout iets dergelijks uitstippelen. Zelfs No Man’s Sky ligt in het verlengde van dat idee, misschien bracht het zelfs de bakermat.

  Enerzijds voelt het als een nare zet richting de gamer, anderzijds zijn het vaak wel deze ontwikkelaars die hun beloftes (uiteindelijk) waar kunnen maken. Als je dan inderdaad wat later inspringt of je gewoon al vroeg realiseert waarvoor je early adopter bent, dan hoeft dat op zich ook geen doodzonde te zijn.