Nieuwe Fallout 76 trailer toont vrede door kerndreiging

Hoewel al bekend was dat er in de multiplayer wereld van Fallout 76 atoombommen kunnen worden afgevuurd, heeft Bethesda zojuist een geanimeerde video online gezet waarin te zien is hoe dit precies te werk gaat.

Allereerst zal men vijf delen van een code moeten vinden, wanneer dit eenmaal is gedaan zul je naar een raketbasis, die vanzelfsprekend niet vrij toegankelijk is, moeten gaan. Vanuit hier is het mogelijk om atoombom op een locatie naar keuze af te vuren.

Spelers kunnen ook profiteren van deze atoombom. Wanneer deze eenmaal is ingeslagen, op de locatie naar keuze, zal niet alleen het hele gebied verwoest en aangetast zijn door de radiatie, maar zullen er ook meer middelen en grondstoffen beschikbaar komen die voorheen nog niet te vinden waren.

Fallout 76 verschijnt op pc, Xbox One en PlayStation 4 op 14 november en zal voorafgaand aan deze releasedatum in oktober nog een beta houden, hierin zal ook de gemaakte progressie meegaan naar de volledige game.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Filmpje als dit is de reden waarom ik nog niet overtuigd ben, ze hebben naar mij men ing een geweldige game (The Lone Wanderer) naar de kalote geholpen, ik ben niet de enige diehard Fallout fan die dit vind.

  Maar goed we gaan het zien tijdens de beta.

 2.   
  ObiWanKeNoah's avatar

  R.I.P. bever