Fallout 76 beta nu te preloaden op Xbox; eerste sessie bekendgemaakt

Zoals reeds aangekondigd, gaan de eerste testsessie van de Fallout 76 B.E.T.A deze week van start, te beginnen met een tijdelijke exclusiviteit voor Xbox One. Op de groene console is de beta niet alleen al sinds vandaag te preloaden voor pre-orderaars, ook de eerste testsessie heeft een datum en tijd.

Voor ons in de Benelux trapt de allereerste online proefrit van Fallout 76 af op woensdag 24 oktober, tussen 01:00 en 05:00 ’s nachts. Dat maakte Bethesda Nederland vandaag bekend met een vlotte tweet:

De allereerste testvaart van Fallouts uitstapje naar online survival zal niet iedereen even gelegen komen — ook wij horen immers van “normale mensen” dat dit dus niet de geschikte tijd is om te gamen — en dus is het ook niet bijzonder gek dat Bethesda de aankondiging vrij snel voorzag van een additioneel statement:

Hoewel het tijdslot voor Amerikanen en andere niet-Europeanen misschien veel geschikter lijkt, verzekert Bethesda dat ook wij een dezer dagen los mogen in de “Break it Early Test Application” op iets passendere momenten op de dag.

De beta-fase van Fallout 76 trapt vanaf 30 oktober ook af op PlayStation 4 en pc, evenals op vooraf ingeplande tijden. Deze zouden volgens Bethesda fluctueren tussen de vier en acht uur van duur, met een definitieve einddatum voor de zogenaamde B.E.T.A. nog in het ongewisse.

Fallout 76 staat 14 november 2018 pas écht te verschijnen op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Ga jij een dezer dagen los in de testfases op een van de platformen, of heb je daar vooralsnog geen pre-order voor over?

 1.   
  Mike2165's avatar

  Goed dat ik het weet ga ik zo downloaden

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  4 uur….
  Dat is de “BETA” waar mensen voor gepreordered hebben….
  4 uur aan speeltijd, op een doordeweekse dag.

  Well, good luck.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Alfa Warrior: Er schijnen er dus wel meer te komen, en klaarblijkelijk ook op tijdstippen die wat schappelijker zijn voor de mensen aan deze kant van de oceaan.

  Ben wel benieuwd hoe ze het allemaal willen faseren, en hoe lang de tests dan überhaupt doorgaan.