EA en DICE kondigen pre-launch onthullingen Battlefield 5 aan

Met het uitstel van Battlefield 5 naar 20 november hebben uitgever Electronic Arts en ontwikkelstudio DICE ook hun pre-release mediaplannen op de schop genomen. Had de game oorspronkelijk al over een ruime twee weken moeten verschijnen, zijn de partijen nu plots vrij om langer en meer aandacht voor de game te genereren. En dat kondigen ze dan ook trots aan.

Middels een officiële blogpost laten EA en DICE hun plannen voor de “Countdown to Launch” van Battlefield 5 doorschemeren. Nog altijd is er veel informatie om te verstrekken, en meer hype om aan te trekken in dit dichtbevolkte game-najaar.

Deze week wil DICE, na de aftermath van hun Battlefield 5 Open Beta, nog de zogenaamde Combat Roles en Classes verder uit de doeken doen, maar in oktober breekt het informatiefestijn pas echt goed los…


De WO2-hevige singleplayer die we kennen als War Stories, de post-launch plannen voor het zogenaamde Tides of War, meer over de (hoeveelheid) maps en wapens, en uiteraard de volledige onthulling van Battlefields eigen Battle Royale, Firestorm; dat alles moet volgende maand nog uit de doeken gedaan worden. Althans, zo beloven de twee partijen nu.

Last but not least, streeft ook de Road To Battlefield V voort in Battlefield 1. Niet alleen werd recentelijk nog diens Premium Pass gratis weggegeven, spelers kunnen binnen de ‘vorige’ Battlefield ook nog eens bonussen voor de vijfde game verdienen, simpelweg door te blijven spelen.

Maken Electronic Arts en DICE hiermee ook wat verlangens bij jou los, of staat jouw najaar al volledig in het teken van andere, gigantische games? Schroom vooral niet je ongezouten mening te delen met je vrienden hier, en houd uiteraard Gamersnet in de gaten voor al dat aanstormende nieuws over Battlefield 5

  1.   
    mmx's avatar

    Ik wil deze game gewoon hebben .Maar er zijn inderdaad meer games die hier gaan komen 🙂